Friday, July 15, 2011

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Tahun 2011

Assalamualaikum kepada pembaca-pembaca setia blog ini .. hurmmm aku tahu orang yang beragama islam mesti dah tak sabarkan nak berpuasa .. hahahha yeah pejam celik pejam celik hanya tinggal 2 minggu sahaja lagi untuk kita semua berpuasa , woahhh aku dah tak sabar nak sembahyang terawih nie .. hehehhe so disini aku show off kan kepada korang jadual waktu imsak dan berbuka puasa tahun 1432H/2011 .

Hahaha macamana ? mesti korang dah tak sabar-sabarkan , mana tidaknya sebut pasal puasa jew kita mesti terbayang woahh Bazar Ramadhan , mesti ade banyak makanan macam macam ayam golek , murtabak , roti john  air soya cincau , woah aku yang tulis nie pon dah terliur nasib bukan bulan puas lagi , heheheh so sudahkah anda semua bersedia untuk berpuasa dalam masa 2 minggu lagi nie ? semuanya terletak di dalam diri anda ! 
-Selamat Berpuasa-

12 comments:

Wilayah Sepet Kuku said...

Alhamdulillah..Ramadhan Al Mubarak bakal tiba..tak sabar rasanya...

Ezad Izzuddin said...

@Wilayah Sepet KukuKan kan kan , rase macam tak sabar ..

cik kacak said...

selamat berpuasa . HHE ;)

diana said...

rasa rindu sangt dah nak merasa ketibaan bulan ramadhan ni..

Ezad Izzuddin said...

@cik kacakSelamat Berpuasa untu cik kacak bergaya juga ...hehehhe

Ezad Izzuddin said...

@dianatakpe takpe 2 minggu jew lagi ..heheh

honeybeesyue said...

haha. suke part ' 6 org doakan ezad kurus;. so cutee. ;)

Feeqachan (afiqah yusof) said...

x sbr nk tunggu ramadhan..ramdhan kali ni kat KL=)

RjNrhmzh said...

yeay ! x lama lagi puasa ~~ :D

Ezad Izzuddin said...

@honeybeesyueHeheheh , thanks

Ezad Izzuddin said...

@Feeqachan (afiqah yusof)Waoahhh bestnya ...

Ezad Izzuddin said...

@RjNrhmzhYeayyy , puasa jangan x puasa ..