Monday, August 8, 2011

iKLan Gangster ~ AmanWan

AMARAN 

Filem pendek ini mengandungi penggunaan 
Bahasa Melayu Rendah yang tidak sesuai untuk digunakan 
dalam pertuturan seharian , mahupun dalam penulisan 
karangan dan tesis

Terima Kasih 



Hahah aku tahu korang mesti belum tengok punyer , hahhha part yang tak boleh bla tu bila time ajib cakap kat malik Amacam choki choki ? best ? then malik balas balik choki choki sudah habis bro. HAHA ! sumpa kelakar giler ... hahahahha then ade lagi satu part yang pada kelakar giler iaitu bila shark cakap kat malik Tadi lu SMS gua mai sini , siap smiley lagi ! hahahha ..

Dalam video nie , korang akan jumpa segala makanan dan minuman yang dijadikan sebagai  Prop ..Woah aku memang tabik giler lah kat orang yang buat video nie , kreatif dan inovatif , kalau lah ramai lagi bakat bakat muda yang boleh buat video macam nie , confirm laku industri perfileman negara kita nie ...

Actually banyak lagi video yang die post , macam Pandangan serong , Tips Temuduga , Salah Faham Berchatting dan banyak lagi , so kalau korang nak usha video video yang lagi kelakar korang boleh pergi kew ~ AmanWan's Channel

6 comments:

Shorim Kasih said...

dah tengok dah, terbaiklah lakonan depa..pelakon utama tu mcm seiras je dgn malik ..hehe

Ezad Izzuddin said...

@Shorim KasihHahahah , best kan !

Saza Infineez said...

dah tengok khatam habis satu page video die dah kat utube..haha...amanwan memang terbaekkkk!!!!

Ezad Izzuddin said...

@Saza InfineezWoahh ..sampai khatam ehh ...hahah , btw memang best kan semua video die...

Cik tikah said...

iklan gangster ni superb best. lawak btol. haha...

Ezad Izzuddin said...

@Cik tikahHAHA ! Tahu xpe ..