Sunday, October 2, 2011

Kaya ohh Kaya


Assalamualaikum ..yeah first sekali aku nak minta maaf sebab sudah lama sangat aku tak update blog aku nie ..hehehehe bukannya ape sibuk katakan .. Hari ini aku nak cerita sikit , pasal nuffnang ..heheh act cerita nie sepatutnya aku post 30hb aritu but disebabkan takde masa , now baru aku update ..heheh ini pon tengah managed masa ..hehehe

Alhamdullilah berkat aku berblog selama nie , akhirnya aku dapat juga pendapatan sampingan aku melalui nuffnang ..yeah walaupon tak sebanyak mana tapi boleh dikatakan cukup untuk menampung beli Handphone baru...hehehhe ..Terima kasih kepada sesiapa yang tak henti henti meyokong aku di dunia blog nie ,and then blog yang banyak membantu aku serba sedikit mengenai dunia blog  iaitu blogger blogger senior like Cik epal , Yuyu Zulaikha , dan  Ben Ashaari ..

Hahaha..now aku tinggal tunggu cek dari nuffnang , kalau korang nak tahu , setiap hari aku pandang peti surat ! hahah nie semua gara gara nuffnang lah , hahahah pasal duit aku sanggup buat ape sajew ... lagi pon ini kali pertama aku cash out duit dari nuffnang ..hehehe yeah aku tahu korang mesti dah buat banyak kali kan , hahahah well budak baru nak belajar katakan ...heheheh ..Aku rase , sampai disini jelah kot untuk post aku kali ini ..hope korang sentiasa sokong aku sampai bila bila ..hehehehe 

9 comments:

Shaherah said...

shera tak pernah kuarkan duit dri nuffnang.. x pernh check.. >.<"

haNem said...

kite punyer sikit jer :(

wida said...

pasni boleh belanja yer..
okeylah tu..dr akak, x pernah lg cash out duit nuff..x cukup lagi, huhu

Ezad Izzuddin said...

@Shaherahhahahah mesti dah bnyak ...sebab x pernah check ..heheh

Ezad Izzuddin said...

@haNemAlaaa takpe , sikit sikit lame lame jadi bukit

Ezad Izzuddin said...

@widaHeheeh , takpe kak wida , chayok chayok i always support you :)

ee_blabby said...

wah , rezeki tu . alhamdulillah ;)

jom singgah ;
http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/goodbye-pmr-hai-bloggie.html

Ezad Izzuddin said...

@ee_blabbyHAHA ! Takpe , btw thanks drop some comment okay :)

Iwanski said...

uihss.. bole la banje abg nanti.. =)