Friday, December 16, 2011

Arif Alfian Berkahwin Dengan Lelaki ?

Arif Alfian ? Siapa dia ni ? Well seperti yang korang tahu , nama die trend kat twitter sekarang , Okay aku mulakan cerita aku nie dengan Bismilah .. Alright Arif alfian rosli pelajar cemerlang SPM dan mendapat tajaan daripada petronas untuk belajar di luar negara .. Okay seriously aku memang terkejut dengan berita nie , tak sampai bape minggu tentang kehilangan die yang dibuat oleh bapa die tup tup terus dikaitkan dengan perkahwinan songsang nya bersama lelaki yang bernama Jonathan .. Nauzubilah ..

Dan yang paling menduka citakan , beliau telah memakai satu pasang baju melayu berwarna hitam semasa upacara perkahwinan beliau .. Ya allah , dunia nak akhir zaman .. Bukannya apa , Arif ni islam and melayu pulak tu , tak elok lah kalau die terus bersikap macam nie , Beliau tidak memikirkan ke perspektif pandangan orang ramai terhadap keluarga die , Ya allah , kesiannya kau .. Semoga die mendapat Hidayah daripada allah !


P/s  : Dunia nak akhir zaman , macam nie lah jadinya , ish ish ish macam dah takda perempuan lagi kat dalam dunia nie !

4 comments:

Izzan Salwana said...

Makin pelik dah terus pelik.

Wak Lu !!!! said...

laki ni kne "mandrem" kot.. :D
tu psal dye kawen ngn laki.. HAHA

Ezad Izzuddin said...

@Izzan SalwanaPelik dan terus pelik , Confusing hurmmm

Ezad Izzuddin said...

@Wak Lu !!!!HAHAH ! Mandrem lah sangat :)