Thursday, August 25, 2011

Arghhh Lega sikit !

Woahh kini aku bebas , bebas membuat segalannya cewah ..hahhha ayat tak boleh blaaa ! Act sebenarnya aku nak balas dendam sebab dah lame tak update blog nie ..hehehe but now baru aku dapat update blog ..2 minggu exam ..pergh pecah otak aku and yang paling sakit hatinya sekali bila dah baca soalan yang kite aim , soalan tu pulak tak keluar ...macam macam dugaan nak dekat akhir bulan puasa nie kan .. 

Disebabkan hari nie aku nak balas dendam ...semua benda kat dalam blog nie aku edit ... tak berapa banyaklah sikit jew ..*entah korang perasan entah tidak* ..HAHA ! Yeah tahun nie aku tak dapat nak raya huhaa huhaaaa ..sebab aku kena buat Kerja Kursus Akaun yang agak menyusahkan kehidupan aku bagi seorang pelajar comel ..Nak muntah tak ? hahahha 


Part yang paling sakit hati bila nak imbang kedua kedua akaun ..walaweiii raso nak bako jew kertas kerja kursus akaun tu ... cuba korang banyangkan kalau akaun korang tak seimbang cuma beza 1 sen sahaja ..and then korang kena buat balik daripada first step ..perghh rase nak terjun kat bangunan tingkat 60 jew ..

Tarikh last hantar kerja kursus nie ..hujung bulan september ..nampak gayanya ..raya tahun nie aku kena bawak laptop lah kew kampung ..heheheh *bangga kejap* HAHAH ! so kesimpulannya kesabaran tu amat penting dalam sesuatu pekerjaaan ... bak kata orang tua tua "Sabar tu separuh daripada iman" ..Yeah memang tak dinafikan ..memang betul ape yang diperkatakan ..so renung-renungkan dan selamat beramah ! 

Monday, August 8, 2011

iKLan Gangster ~ AmanWan

AMARAN 

Filem pendek ini mengandungi penggunaan 
Bahasa Melayu Rendah yang tidak sesuai untuk digunakan 
dalam pertuturan seharian , mahupun dalam penulisan 
karangan dan tesis

Terima Kasih 



Hahah aku tahu korang mesti belum tengok punyer , hahhha part yang tak boleh bla tu bila time ajib cakap kat malik Amacam choki choki ? best ? then malik balas balik choki choki sudah habis bro. HAHA ! sumpa kelakar giler ... hahahahha then ade lagi satu part yang pada kelakar giler iaitu bila shark cakap kat malik Tadi lu SMS gua mai sini , siap smiley lagi ! hahahha ..

Dalam video nie , korang akan jumpa segala makanan dan minuman yang dijadikan sebagai  Prop ..Woah aku memang tabik giler lah kat orang yang buat video nie , kreatif dan inovatif , kalau lah ramai lagi bakat bakat muda yang boleh buat video macam nie , confirm laku industri perfileman negara kita nie ...

Actually banyak lagi video yang die post , macam Pandangan serong , Tips Temuduga , Salah Faham Berchatting dan banyak lagi , so kalau korang nak usha video video yang lagi kelakar korang boleh pergi kew ~ AmanWan's Channel