Tuesday, November 29, 2011

28 November 2011 - Hari Bermakna !

Assalamualaikum , kepada semua pembaca blog ini , hahahah sorry sebab dah lame tak update , haishh aku nie pandai berjanji tapi tak pandai nak tepatinya , hehehhe well janji melayu kannnn ! hahaha okay okay back to the story , 28 November 2011 ! Erk ? mesti korang tertanya tanya hari apa tu , apa kena dengan tarikh semalam , hahahah aku hanya mampu tersenyum lebar saje , hahahahah 

Sebenarnya , semalam hari jadi aku , hahahahha okay bak hadiah sekarang , hahahah joke ! jangan ambil hati , so nak dijadikan cerita , before 28hb mean malam 27hb , aku tak tidur lansung , well nak tunggu orang wish kat facebook punyer pasal , hahahah sekali bukak , ahhhah ambik kauuu ! ramai yang hantar .. hahahahh sampai tak terbalas katakan :) 

Tahun nie , aku rasa xde lah semeriah tahun lepas , well dah besar xkan nak buat grand party besar besaran , hahahahh cukuplah sekadar wish and makan  makan gitu , hahahahah btw sebelum aku terlupa thank for those yang wish kat facebook aku tu , hahahah aku hargai jasa baik korang , and tak sia sia aku open wall aku , hehehehehe 

* Tekan gambar untuk lebih jelas

Hahaha , ini saje yang sempat aku print screen , ade yang sanggup tunggu pukul 12.00am semata semata nak wish untuk aku , woahhahaha thanks sangat sangat , haaaaa macam nie lah yang dikatakan truly friend a.k.a kawan sejati ! takdelah macam sesetengah orang tu bajet hotsetuppp ! hahahhah jangan terasa okay . Dan tak lupa juga kepada  Abang Ben Ashaari thanks juga sebab wish my birthday kat facebook , happy sangat sangat , ade juga blogger terkenal nak lawat page aku tu , hehehehe btw sebelum terlupa , hari nie 29 November 2011 , hari jadi Abang Ben Ashaari , so apa tunggu lagi , serbu page beliauuu , hahahahah

p/s : Korang tak nak bagi hadiah kat aku kew ? aku tak minta lebih , korang belikan ipad cukup , hehehehe :)

Sunday, November 13, 2011

Thumbs up For Najwa Latif and Greyson Chance

Credit to : CikguDahlia

 Yeah .. Thumbs up for Najwa Latif and Greyson Chance for the best performance last night at AIM ..Kedua dua artis nie adalah artis YouTube , yang hanya dikenali di laman sosial ... Yeah memang hebat suara kedua-dua artis nie .. Yang sorang memiliki suara lemak merdu , dan yang sorang lagi mempunyai suara lunak lantang yang memukau semua pihak ...

Part yang paling success bagi aku adalah , part Najwa feat dengan Greyson lagu paparazzi ! pergh memang memukau semua pihak , dan pada aku , mereka berdua lah yang patut diberi gelaran The Best Performance kat AIM semalam ...Yeah 


 
p/s : Greyson Chance punya nama sudah meningkat naik , Habislah royalti Justin Bieber , HAHA !