Saturday, January 28, 2012

Perubahan Drastik

Assalamualaikum , dan selamat sejahtera okay first of all , aku nak minta maaf sebab sejak kebelakangan nie aku jarang tengok blog , Yess i admit memang banyak perkara yang perlu aku lakukan .. Masih belum terlambat aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru and Selamat Tahun Baru Cina ..

Tahun baru , mestilah cerita baru , semua benda pon kena baru , takkan lah still yang lame , tak gitu ? so aku pon kena lah buat perubahan sikit kat blog aku , If yang banyak kali masuk blog aku tu , mesti korang perasan kan ape yang berubah kat blog aku nie , Yess blog skin , aku memang teringin nak tukar , tapi asyik tak menyempat jew , hahahah and now baru ade mase nak godek sana sini ..


Lagi satu , aku rasa dah tiba masanya aku Disable Comment , bukan sebab aku sombong , tapi aku takut if aku update blog and korang comment, aku tak sempat nak baca atau reply korang punyer comment karang tak pasal pasal korang kata aku nie sombong lah , riak and others ..So lepas nie , aku akan share story mories yang aku ade , and aku harap korang dapat terima apa yang aku ubah kat blog nie .. 

Yang Benar , 
Ezad Izzuddin