Sunday, October 14, 2012

Majlis Graduasi SMKKU ( 2012 )

(OMG ! Gemuknya aku , okay sila abaikan gambar di atas )

Assalamualaikum kepada pembaca blog Ezad Izzuddin Dot Blogspot ini , pertama sekali aku ingin meminta maaf sekirannya entri kali ini penuh dengan gambar pose sana pose sini ala datuk and datin bandar gitu .. Harap korang memahaminya sepenuh hati .. Okay al kisah nya terjadi pada 13.10.12 (Sabtu) sekolah aku ada menganjurkan Majlis Graduasi khas untuk pelajar tingkatan 5 yang tak lama lagi nak blahhhh dari sekolah tu , hahahahaha 

Okay seperti yang dijanji kan majlis bermula pukul 8 pagi , so we all semua meragam habis habisan sampai mengalahkan cikgu cikgu yang hadir semua , hambekkkk kau peduli ape aku , hahhahaha so sampai je kat Prescortt inn disitulah bermulanya satu peragaan anjuran sendiri , hahahaha jalan mengalahkan model and then bergambar mengalahkan pengantin yang tersipu malu nak ambik gambar , hahahahahah itu yang bestnya perangai kiteorang .

Seperti yang sedia maklum , majlis start pukul 8 , tapiiiiiiiiiiiiiii tunggu punya tunggu macam beruk hilang anak akhirnya majlis start pukul 9.30 , cuba korang banyangkan masa mula mula datang pukul 7.30 perghhh wangi sampai tersumbat hidung dibuatnya , at last pukul 9.30 pagi macam macam bau ade , bau telur , bau peluh , bau endocrine semua ada , hahahhaah 1 batu dah bau aku rasa .. so kiteorang pon masuk lah dalam dewan yang penuh dengan tetamu VIP tu dengan tersipu malu ala ala kucing nak kawin ... Aku tak tahu lah tetamu VIP tu bau ke tidak semua jenis bau yang aku katakan di atas tadi ... Sekali lagi peduli apaaaa aku ! kahkahakah 

So acara pon bermula , bla bla bla bla bla jam pon dah menunjukkan pukul 12 , cuba teka masa untuk apa ? Yesss betul its time to eat ! hahahaha perut masing-masing dah bunyi ghazal macam aku tak dengar hahahhahah , first masa serve atas meja makan tu aku tengok muka semua orang macam tak makan setahun , hahahahah okay now aku dah penat menaip malas nak cerita panjang-panjang karang korang bosan so korang layan jelah gambar yang sempat aku dan kawan kawan aku capture . 

 ( Okay fine aku redha sebab aku ramai peminat perempuan )
 ( Kawan sampai mati )
 ( Gambar kurang jelas sebab nervous baru habis ambik folder tu )
 ( Okay ini folder yang aku dapat dari Datuk markiman kobiran )

So berakhirnya majlis tadi bermakna berakhirlah segala penantian aku selama 5 tahun untuk bergraduasi .. Terima kasih kepada semua cikgu yang telah banyak berhempas pulas dan penat lelah mengajar aku selama nie , Terima kasih banyak banyak ... So now lets focus to SPM , semoga aku capai apa yang aku ingin kan 9A mesti ada dalam gengaman , Aminnnn :)

Terima Kasih kerana membaca

2 comments:

Anonymous said...

Sayang sekali aku dengan cuki takde kann ?

Ezad Izzuddin said...

hahhahaha, takpe zul , tuah ayam nampak dikaki , di manusia siapa yang tahu ? hahhahah rezeki tu ade dimana-mana