Tuesday, April 2, 2013

Review Filem G.I Joe : Retaliation

Assalamualaikum ,

Okay harini aku nak buat review tentang Filem GI.JOE - Retaliation . Sebenarnya cerita ni adalah kesinambungan dari G.I JOE : The Rise Of Cobra yang telah pon menemui penonton pada tahun 2009 5 tahun yang lalu . Filem G.I JOE kali ini padat dengan penuh aksi lasak dan babak pertarungan


Review Jalan Cerita
Pasukan tentara G.I JOE yang berkhidmat untuk menghapuskan musuk kerajaan AS ini bukan saja menentang kumpulan penjahat , cobra malah mereka juga bertindak melenyapkan segala penjenayah yang mengancam keamanan negara . Kumpulan ini diketuai oleh Duke dan dianggotai oleh Roadblock , Miss Jaye , Flint dan beberapa orang lagi .

Dalam masa yang sama meskipon komander cobra sudah ditangkap dan diletakkan di penjara bawah tanah yang dikawal rapi , anak buah nya sentiasa mencari jalan untuk membebaskannya bagi menjayakan rancangan memusnahkan bumi . Storm Shadow muncul untuk menyelamatkan komander berkenaan namun tidak sedar dirinya hanya dijadikan alat bagi menjayakan misi jahat kumpulan cobra.

Zartan yang menyamar sebagai presiden dalam diam turut merancang menghapuskan pasukan G.I JOE kerana bagi kumpulan cobra , kumpulan ini menjadi ancaman utama kepada mereka . Namun 3 daripada ahli G.I JOE terselamat dalam serangan daripada kumpulan cobra . Lalu mereka bersatu dengan jeneral colton bagi menyekat rancangan jahat pasukan lawan . Adakah mereka berjaya ? Semuanya anda kena tonton sendiri filem hebat pada abad ini .



Nak lagi ? hahhahaha pergi lah tengok sendiri kat wayang , i bet you must enjoy watching this action movie . Ada certain part yang berjaya menghiburkan penonton , Movie ni memang banyak action dan aksi lasak so kepada kaum kaum adam tu memang confirm enjoy lah , tapi bagi kaum hawa tu , mungkin boleh layan juga cerita ni . asalkan jangan tidur dalam panggung sudah . Sebelum terlupa kalau korang nak lebih puas lagi , tonton filem ni dalam aksi 3D . Korang akan rasa peluru tu betul betul pergi ke arah korang dan babak babak aksi dalam ni memang timbul dalam screen wayang tu . Kalau kat Midvalley tak mahal hanya RM 20 je . So overall aku boleh bagi Filem G.I JOE : Retaliation ni 9/10 bintang . Hooo . Hoaaaaaaa

5 comments:

Sop said...

filem dlm list utk tgk tp blom kesempatan nak booking.. hehhee

Ezad Izzuddin said...

@sop : hahahhaa , rajin rajin kan lah diri pergi tgk ehh :D

dayteenlea said...

ok. nanti nak tggk

Anonymous said...

Best ke movie ni ?

Anonymous said...

[url=http://www.chaussuresjordannike.fr/]nike jordan spiz'ike[/url]
ah, using the greatest of respect, in this era all of these problems are taken into account - especially backless dresses and halter necks. And there are stuff that do attach directly to the skin and they do not come off whenever you sweat. There are various configurations including those that are nothing more than the cups themselves.
Let's first check out probably the most inappropriate choices an automobile owner can make in the insurance perspective. If you are longing for riding a sports car, muscle car, large SUV or luxury vehicle then you can ignore having cheap insurance. Each one of these car types get their drawbacks when it comes to insurance, which lead to substantial rise in rates compared to other kinds of vehicle.
a great cocktail dress should be made from materials which are not easily wrinkled


[url=http://www.picknewera.com/]new era hats[/url]
7. If you have personnel which are really good at developing relationships with your customers, encourage them to reach out to a segment of your subscriber base that they'll call their own. If a customer always deals with a particular employee, he/she will probably respond easier to an appointment from someone they are fully aware..
apparel closeouts could be inexpensive fashion what to have
The major change might be within the color of the clothing. Some dyes come out much easier in hot water. A dryer is hot, that is true, but there is little else within the dryer, just heat.

[url=http://www.shinesunglass.com/]Cheap Oakley Sunglasses[/url]
[url=http://www.chaussuresjordannike.fr/]nike jordan spiz'ike[/url]
[url=http://www.picknewera.com/]Cheap Snapback Hats[/url]